Afvallen buik buikvet verbranden voor een strakke buik

Afvallen buik buikvet verbranden een strakke buikDe droom van iedereen meer buikvet verbranden en daardoor gewicht verliezen. Afvallen buik is misschien wel de meeste gehoorde wens van veel mensen.

De vraag is hoe komt het dat je nog geen buikvet verbrand hebt en hoe je deze vetverbranding op een aantal simpele manieren kunt verwezenlijken. Zie jij jezelf al lopen komende zomer op het strand in je bikini of zwembroek met een strakke buik?

Afvallen Buik

Mensen doen de gekste dingen om hun buikvet kwijt te raken en af te vallen rond hun buik. De verkeerde oefeningen doen of vreemde apparaten kopen waardoor er blessures ontstaan, met als gevolg dat ze niet meer verder willen en/of kunnen en het opgeven. Een strakke buik krijg je door hard te werken, de juiste voeding, voldoende rust en slaap en gewoon goed in je vel zitten.

Hoe dan wel het vet te verbranden en afvallen rond mijn buik?

Door het trainen van van cardiovasculaire oefeningen, het training van hart en longen, gecombineerd met krachttraining. Dit in een kort tijdsbestek waarin je hard traint, soms op het randje. En dat  3 x per week minimaal 20 minuten trainen. Oefen intensief in korte intervallen, afgewisseld door korte rustpauzes. Intervaltraining versterkt de spieren sneller dan lange oefeningen met een lage inspanning

Dat kan zijn, hardlopen, wandelen, boksen, fitness, fietsen of zwemmen dan zijn goed sporten voor het afvallen en in het algemeen.

Comments

 1. AnneMieke says

  Ik ben na mijn zwangerschap 8 kilo aangekomen, met name rond mijn buik en heupen. Ik wil het er nu echt vanaf hebben!

  Meer tips zijn welkom, welke training, welke voeding enz enz

  • Food for Balancing says

   Hoi Annemieke,

   Ik ga iedere week een bericht plaatsen hoe je dit nu het beste kunt aanpakken.
   Bedankt voor je reactie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5 stem(men), gemiddeld: 4.20 van de 5


Loading...Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *